top of page
PRODUCTIE VAN BLOEMBOLLEN OP POT

Mijn naam is Luc Berbee, 28 jaar oud en ik ben de eigenaar van Lucse Bolbloemen. Een onderneming die sinds 2018 officieel is maar waar al enige tijd van opbouw aan vooraf ging. De afgelopen 8 jaar ben ik vanuit interesse voor alles wat groeit en bloeit begonnen met het produceren van bloembollen op pot. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming waar ik met hart en ziel iedere dag aan bouw. 

Lucse Bolbloemen is actief in de productie en verkoop van bloembollen op pot. We doen ons uiterste best om een kwalitatief hoogwaardig product te produceren. Dit alles met passie, maximale inzet en een beetje liefde.

Voor vragen over mogelijkheden betreffende de bol op pot productie kunt u altijd contact met mij opnemen.

Bedrijfsovername

In 2014 ben ik stage komen lopen op het bedrijf van Peter Komen uit Anna Paulowna. Na mijn stageperiode ben ik blijven hangen en heb ik van Peter de ruimte gekregen om mijn eigen bedrijf op te starten en uit te bouwen. Al redelijk snel was duidelijk dat Peter nog geen opvolging had voor zijn bedrijf. Na een aantal seizoenen zijn we serieus gaan kijken naar de mogelijkheden om het bedrijf over te nemen.

 

Tussen 2014 en 2020 heb ik het potten broeien naast mijn studie opgebouwd. In 2020 ben ik afgestudeerd en heb ik definitief de keuze gemaakt om door te gaan met ondernemen. 

Peter heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met de grote schalen (27, 35 en 49 cm) en ik met de kleinere potmaten (9 en 12 cm). Samen hebben we het bedrijf de afgelopen jaren uitgebouwd tot wat het nu is.

 

WhatsApp Image 2020-02-07 at 19.19.42.jp

Na 8 jaar samenwerken was op 30-9-2022 het moment daar om het bedrijf officieel over te dragen. 

Alle activiteiten die te maken hebben met de bol op pot productie gaan verder onder de naam Lucse Bolbloemen. 

 

Vol vertrouwen gaan we de toekomst tegemoet, waarin we ons best gaan doen om een hoop mensen blij te maken met mooie producten!

bottom of page